Happys Babaruházat

Telefon: +36 (20) 462 1583

Rólunk

Koraszülött és babaruházattal foglalkozó vállalkozásunk, a Happys nem csak családunk vezetéknevére, ránk, e vállalkozás megálmodóira és kivitelezőire utal, hanem arra, hogy egy gyermek érkezése valódi boldogság minden család életében.

Két gyermek szüleiként tudjuk, hogy az igazi csodák, a gyerekek néha későn, néha túl korán érkeznek: a Happys-t azokért a családokért hívtuk életre, akik koraszülött gyermekeik számára keresik a méretben és minőségben megfelelő ruhadarabokat. Babaruháinkat első sorban számukra terveztük, azonban modelljeink már újszülött mérettől is megvásárolhatók.

Küldetésünk

Hisszük és tudjuk, hogy a legkisebbek a legnagyobb odaadást és gondoskodást érdemlik. Ezért választottuk a szitakötőt arculatunk és küldetésünk jelképeként. A szitakötő a bátorság, az erő és a kitartás szimbóluma, valamint a természetességet, a fényt, a földet és a víz éltető erejét képviseli. Valamennyi babaruhánkat így készítjük: természetes, minőségi alapanyagokból, hogy a legkényelmesebb viseletetet biztosítsuk a gyermekek számára.

Magyar termékeink legfőbb összetevője a szeretet. Olyan ruhákat terveztünk, amelyekbe mi is szívesen öltöztettük volna gyermekeinket. Szülőként tudjuk, mennyire értékes a családdal töltött idő, ezért olyan webshopot alakítottunk ki, amely az ország egész területén lehetővé teszi, hogy a vásárlás gyors és egyszerű legyen.

Termékjellemzők

Babaruháinkat többéves varrótapasztalattal, szigorú minőségi követelmények szerint készítjük, szem előtt tartva a praktikumot (gyors, kényelmes öltöztetés) és az esztétikai szempontokat (különleges színek, vidám minták és letisztult darabok). Továbbá az alábbiakat mind fontosnak tartjuk a tervezés során:

  • allergénmentes, szín-és formatartó babaruhák készítését
  • rendkívül jó minőségű, megbízható pamut anyaghasználatot
  • a varrásvonalak, a belső címkék eldolgozását, hogy ne irritálják a bőrfelületet
  • nikkelmentes patentokat
  • kiváló ár-érték arányt

Számos termékünk Oeko-Tex Standard 100-as bevizsgálású ruhaanyagból készül. A megbízhatóság mellett hiszünk benne, hogy a kényelmes babaruháknak nem kell unalmasnak lenniük. Termékpalettánk különleges, mintás szetteket és letisztult, hagyományos modelleket egyaránt tartalmaz.

Bízunk benne, hogy kezdeményezésünk nem csak a legkisebbek kényelmét, hanem a családok mindennapjait is segíteni fogja.

Köszönettel:

Boldog Róbert
Boldog B. Kata,
a Happys alapítói